image

For our Dutch friends there’s a gem in the Store. The official Buienradar App just hit the Store! For all Dutch, Buienradar is a household name for Weather news. Great to see an early entry for this utility site in the Store. The following is the declaratives for this App in the Store (Only for Dutch users):

Bekijk het actuele radarbeeld om te zien waar het regent

De satellietbeelden tonen waar de zon schijnt.

Staat het verkeer in uw regio vast? Controleer het voor u de weg op gaat.

De weersverwachting voor de komende vijf dagen

De satellietbeelden tonen waar de zon schijnt.

Description:
Krijg realtime informatie over het weer in Nederland. De buienradar toont de neerslag en de satellietbeelden laten zien waar de zon schijnt. Met de weersverwachting voor de komende vijf dagen, verkeersinformatie en tweets kunt u uw activiteiten buiten de deur makkelijk plannen. Het actuele weer op uw locatie kunt u als Live Tile op uw startmenu pinnen.

Features:
buienradar
weersverwachting
satellietbeelden
verkeersinformatie
live tile

You can download the app from the following link: http://apps.microsoft.com/webpdp/app/d6deeb0d-4c17-4505-99b5-c5e9abaa5c51

[Update:2012-08-26] Unfortunately I am having a hard time with this App, it is crashing on me constantly. Could it be me, or is any of you having the same issue? Please come back and let us know if this is a general problem so we can inform the Publishers. Thanks already.